««Το κίνημα δεν αποσκοπεί στο να δημιουργηθεί άλλο ένα πολιτικό κόμμα, αλλά ένα κίνημα ζύμωσης ιδεών. Οσον αφορά την οργάνωση, στο προσεχές διάστημα οι πολίτες θα πρέπει να δημιουργήσουν ανεξάρτητες επιτροπές πρωτοβουλίας, με σκοπό την ενημέρωση και ανάπτυξη δράσεων» Μίκης Θεοδωράκης
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : spi8a4stauroupoli@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 8 5 9 7 4 2 7 5 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ; ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ; ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ! ! ! Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι (Κ.Παλαμάς).....Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά. Με κανόνια τις πόλεις χαλάσαν, μας ανάψαν φωτιές στα χωριά. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Μα οι εχθροί μας πια τώρα σκορπίσαν και ξανάρθε σε μας λευτεριά. Για να φτιάξουμε τα όσα γκρεμίσαν, ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Όταν δεν βολεύει το λέμε μοναξιά…..

έτσι δεν είναι κύριε  αρχισυντάκτη του Αγγελιοφόρου; Εσύ δεν έγραψες σήμερα το κείμενο που ακολουθεί ; Απόφοιτος της μεγάλης του γένους σας δημοσιοκαφρικής σχολής κι εσείς ; Ως φαίνεται δεν διδαχθήκατε τίποτε απ το χθεσινό βραδινό σόου του Μεγκαλοτσάννελου ! “ Η μοναξιά του Μίκι “ γράψατε στον τίτλο σε μια προσπάθεια υποβιβασμού της μεγάλης Αλήθειας , που όπως ομολογείτε ειπώθηκε “με χειμαρρώδη τρόπο” σε ακροατές  πολλαπλάσιους της απλής αναφοράς σε “ένα” ραδιόφωνο. Κι αυτό στην ενταγμένη “υπηρεσία” σας υπάγεται…. “Ένα ραδιόφωνο”, “η μοναξιά  κάποιου”, χιλιάδες  όμως τα αυτιά των ακροατών ,ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , μη Συνταγματική  η κάλυψη του Πασοκ  του Παπακωνσταντίνου και του ΓΑΠ.Πραξικόπημα και ΧΟΥΝΤΑ κραυγάζει ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ! Όμως οι μηχανές σας της προπαγάνδας και προσπάθειες απαξίωσης του γεγονότος όλων  σας , λειτουργούν στο “φουλ” . Καμιά αναφορά απ το MEGALoVothro  περί Τσαβάρα, ούτε κι από σας , κάνει τζίζζζζ ! -“Μη πιάνεις τη ταμπακιέρα” σκέπτεστε …., κι ας τυγχάνει να είναι  Ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΣ κι όχι απλά ο Μίκης ,ΈΙΝΑΙ η φωνή μας , όλων όσων δεν αντέχουμε την κοροϊδία και την απαξίωση απ τα παπαγαλάκια των συστημικών ΜΜΕ ,αλλά ξυπνήσαμε πλέον και μόνο  μένει να δούμε πως θα φυλαχτείτε όλοι εσείς όταν θα “βρέχει” πέτρες….  Δεν έχει ελικόπτερα για όλους σας .

ΥΣ : Έχει χιλιάδες δίπλα του ,μοναξιά όμως όχι.

“Η μοναξιά του Μίκη”

«Είμαι εκτός συστήματος». Αυτό είπε χτες μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Real fm» ο Μίκης Θεοδωράκης (σκίτσο). Και μάλιστα το εξήγησε με το δικό του χειμαρρώδη τρόπο: «Από την ανάλυση που έχω κάνει δεν αναγνωρίζω το σύστημα, γιατί όλα αυτά είναι παράνομα και είμαστε μπροστά σε ένα πραξικόπημα. Και θα έπρεπε να είχαμε συλλάβει όλους αυτούς της τρόικας, διότι δεν είναι δυνατόν μια σύμβαση κολοσσιαίας σημασίας να υπογράφεται μόνο από έναν υπουργό και να μην περνάει από τα 3/5 της Βουλής και να μην υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε ξένη εξάρτηση. Και εγώ ως Θεοδωράκης δεν έχω θέση μέσα σε αυτό το σύστημα», τόνισε ο γνωστός συνθέτης. Που ακόμη και στα 85 του παραμένει ενεργός.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου